Jachttransport

Er zijn allerlei redenen om een jacht te willen transporteren. Aankoop van een jacht in het buitenland, verhuizing of simpelweg het willen verkennen van een nieuw vaargebied. Voor allerlei soorten jachten en routes zijn er mogelijkheden, waarbij meestal voor ons vrijwel direct duidelijk is welke methode de meest logische is. Op eigen kiel , op een vrachtschip, of over de weg.. Hoe u uw jacht ook wilt transporteren, Bomarine kan u de oplossing bieden. Graag geven wij u een overzicht van alle mogelijkheden en prijzen.

Bomarine kan u helpen een beeld te krijgen van de (on)mogelijkheden, kosten en aandachtspunten behorend bij uw transportwens. Vult u ons adviesformulier in en krijg een passend advies voor uw situatie.

Kort gezegd zijn er 3 mogelijkheden:

Transport over de weg

Voor niet al te grote (lees hoge/brede) vaartuigen, die in bijvoorbeeld Frankrijk of Slovenië geladen of gelost worden is de vrachtwagen de meest logische weg.

Transport per schip

Is het te transporteren jacht groter, dan komt al snel transport per zeeschip in beeld. U brengt het jacht langszij ons zeeschip, wij hijsen het op het dek en op de bestemming lossen we weer in het water, waarna u direct weer kunt wegvaren. Wij zijn gespecialiseerd in de bestemmingen tussen Noordwest Europa en de Middellandse Zee en hebben iedere 3-4 weken een afvaart.

Transport op eigen kiel

Voor jachten die in goede staat van onderhoud en uitrusting zijn en bijvoorbeeld van Nederland naar Gibraltar moeten, is transport op eigen kiel door onze professionele crews ook een zeer interessante optie. Relatief kleine afstanden zijn gunstig met een delivery te overbruggen. Deze optie is qua vertrek-, aankomsthaven en planning het flexibelst en voor korte tot middellange afstanden vaak het voordeligst.

Stuur ons uw transportwens en profiteer van onze uitgebreide ervaring en goede service! Via het formulier kunt u ons uw transportwens en jachtgegevens sturen, waarna wij bij u terug komen met ons advies over de beste invulling van uw wens.