Rescue Laser Flare; hoe laser uw redding kan zijn

De uitgekiende Rescue Laser Flare is een ideale toevoeging aan uw veiligheidsuitrusting, omdat het u effectief zichtbaar maakt over grote afstand. De laserstraal van de Rescue Laser Flare wordt door een speciale lens gespreid, zodat een conische straal ontstaat. Hierdoor wordt een steeds breder gebied aangestraald en ziet iedereen die in de straal komt een heldere flits.

Tevens is de Rescue Laser Flare geschikt om drenkelingen of boeien te zoeken, omdat de laser reflecterend materiaal in zijn baan tot op 1 NM afstand fel doet oplichten. Ideaal voor aan boord, in uw grabbag, of standaard in uw zeilpak, want klein, waterdicht en langwerkend op gewone batterijen. Een verademing in vergelijking tot het standaard vuurwerk.

Rescue-Lasers

In de VS, waar de Rescue Laser Flare ontworpen is en gemaakt wordt door Greatland Laser, is er niets dan lof voor deze kleine levensredder. Kustwacht, leger, marine, brandweer, politie en tal van andere overheidsdiensten gebruiken hem daar al tot volle tevredenheid om levens te redden. Ook won de Rescue Laser Flare de Pittman Editors Choice Award van het blad Sail Magazine als één van de beste nieuwe nieuwe producten voor zeiljachten.

Kijk naar de ervaringen van andere zeilers en wat zij zeggen over de Rescue Laser Flare en bekijk het filmpje.

Hier laten we u zien hoe u de Rescue Laser Flare gebruikt.

Bestel uw Rescue Laser Flare bij Bomarine