Jachttransport per schip

Als nederlands agent van Starclass Yacht Transport kan Bomarine uw jacht met de beste transporteurs laten verschepen. Van en naar de populaire bestemmingen als de Côte d’Azur, de Caribbean en Turkije, maar ook alle andere havens ter wereld zijn mogelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van uw jachttransport sinds 1987. Sinds in 1999 de eigen schepen verkocht werden, is Starclass uw onafhankelijke partner voor transport van alle maten jachten. Dankzij onze ervaring zijn we bekend met de bedrijfstak en kunnen we uw belangen uitstekend behartigen wanneer u uw jacht wilt verschepen. We werken uitsluitend samen met de beste verschepers, zoals Flinter, Peters & May,  EMS Shipping , Rickmers Linie en Dockwise.

Wij organiseren het transport voor iedere maat jacht naar iedere bestemming, als dektransport of in een varend dok.

Het mooiste is: onze bemiddeling leidt niet tot hogere kosten!

jachttransport-schip

Hoe werkt jachtransport per schip?

In principe is al het transport per schip op basis van water-to-water: het jacht komt langszij bij het zeeschip en wordt door de kranen van het schip aan dek gehesen. Daar wordt het jacht stevig en goed ondersteund op onze flexibele bokken gezet en vastgesjord. Na een vlotte en veilige vaart lost de bemanning van het zeeschip het jacht in de loshaven weer in het water. Daarna kan het jacht in het nieuwe gebied zelf wegvaren en aan nieuwe avonturen beginnen.

Kosten

Zeker gezien de huidige ontwikkelingen in de politiek en brandstofprijzen is het niet goed mogelijk op de website een idee van de kosten van een transport te geven. Met alle plezier maken we voor u een passende offerte voor uw transport. Vul daarvoor ons formulier in.

Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen per mail of telefoon.

Wij kunnen u informeren over alle mogelijkheden, data en prijzen voor de bestemming van uw keuze. Tevens nemen we u al het papierwerk uit handen en kunnen we u adviseren over risico’s en het voorkomen van problemen tijdens het transport.

Wanneer u besluit met ons in zee te gaan, zorgen wij voor de bok(ken) en houden een oog in het zeil bij het beladen en ontladen. Transportverzekering en douaneformaliteiten kunnen we u ook uit handen nemen. Mocht de eindbestemming niet de haven van aankomst van het transportschip zijn, kunnen we een delivery-bemanning voor u organiseren.

Bent u van plan uw jacht aan de Côte d’Azur te leggen? Wij helpen u met plezier bij het vinden van de juiste ligplaats. Ook het volledige management van uw jacht kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.