De ISTEC Easysnuffer

De originele sok van ISTEC heeft zich al jaren in combinatie met de eigen Parasailor bewezen. Toch bleek ISTEC in staat ook dit product nog verder te verbeteren. Wij presenteren met gepaste trots de nieuwe sok voor alle spinnakers, gennakers en halfwinders; de Easysnuffer.

De polyester mond van de Easysnuffer functioneert ook bij harde wind uitstekend door de ovale trechtervorm. Het andere bijzondere aan deze sok is de tweetraps-hijstechniek. Met slechts 1 lijn wordt begonnen met vanaf het midden naar boven te trekken. Op het moment dat dat deel boven is, wordt automatisch het onderste deel gehesen. Dit systeem maakt het gebruik eenvoudiger en lichter. Alle blokken en verbindingen zijn keurig beschermd weggeborgen in neopreen hoesjes. 2 karabijnhaken onder aan de mond kunnen aan de schoothoeken van het zeil bevestigd worden om ongemerkt verdraaien van het zeil in de sok te verhinderen. De duidelijke LOEF en LIJ markering in groen en rood vereenvoudigt de herkenbaarheid nog extra.

Voor de toerzeiler die met een kleine bemanning onderweg is, is de Easysnuffer een zeer welkome aanvulling op de uitrusting.

Easysnuffer

Bestel uw Easysnuffer nu bij Bomarine

  • Easysnuffer

     440,00 2.400,00